מתכון לחטיף חלבון בטעם תות


מתכון קל להכנת עוגיות חלבון תות, אפשר לשלב אותם בתפריט במהלך היום או לארוחות ביניים:

רכיבים:

-2 סקופים אבקת חלבון (עדיפות לוניל)

- 3 כפות קמח קוקוס - 1/4 כוס תותים

- 40 גרם שוקולד מריר

- כפית שמן קוקוס/זית

- 50 מל חלב שקדים

אופן הכנה

קוצצים את התות במעבד מזון ומוסיפים את כל הרכיבים חוץ משוקולד מריר ומערבבים. אתם אמורים לקבל עיסה קשה שמאפשרת ליצור צורה מלבנית. מרטיבים את הידיים ועושים חטיף בצורה מלבנית. נשאר לנו רק הציפוי שוקולד.

ממיסים שוקולד מריר בצורה הבאה:

-הניחו סיר עם 1-2 כוסות מים רותחים על להבה בינונית.

-מעל לסיר הניחו קערה חסינת אש ובתוכה קוביות שוקולד קצוצות.

-ערבבו באיטיות ולעתים תכופות עד שהשוקולד נמס כולו. לאחר שהשוקולד מומס, מכניסים לתוכו את החטיפים שיצרנו ומגלגלים אותם. מוציאים אותם מהשוקולד ומכנינים למקפיא לחצי שעה.

ערך תזונתי לחטיף-

30 גרם חלבון,

12 גרם פחממה(8גרם סיבים תזונתיים) ו

10 גרם שומן.

בתאבון!!

Recent Posts