עוגת גבינה עם חלבון


מתכון עוגת גבינה חלבון-

רכיבים-

תחתית -

1 כוס שקדים/אגוזי המלך טחונים

4 כפות חמאת בוטנים

2 כפות אגבה/סילאן

1 כף סטיביה

החלק העליון -

2 גביעים של קוטג 1% טחון

1 כוס אבקת חלבון וניל/בננה/עוגיות

4 חלבוני ביצה

1/2 גביע יוגורט טבעי

1 כף סטיביה

אופן הכנה: מערבבים את השקדים עם אגבה וחמאת בוטנים, מוסיפים סטיביה וממשיכים לערבב עד שמקבלים גוש אחד. מפזרים על התבנית ומהדקים כלפי התבנית. בכלי נפרד מערבבים את הרכיבים לחלק העליון של העוגה. אחרי שטחננו קוטג וערבבנו הכל, מוסיים מעל הבסיס. מכניסים לתנור ל30-35 דקות ב160°. מוציאים, נותנים לה להתקרר ויש אופציה להוסיף שוקולד מריר מלמעלה.

ערכים לפרוסה אחת(מתוך 10):

חלבון-24 גרם

שומן 11 גרם

פחממה-6 גרם

בתאבון!!

Recent Posts