טירמיסו חלבון


מתכון טירמיסו חלבון-

מרכיבים- עוגיה(6-7 מנות)

1 כוס חלבוני ביצה

1 גביע קוטג 1% טחון

1/2 כוס אבקת חלבון(עדיפות לשוקולד)

1/8 כוס אבקת קקאו

3/8 כוס קמח קוקוס

1/2 כפית סודה לבישול

2 כפות סטיביה

1 אספרסו קצר

קרם(למנה אחת) 61 גרם קוטג' טחון 15 גרם אבקת חלבון בטעם וניל

אופן הכנה: עוגיה- מערבבים את כל המרכיבים(חוץ מאספרסו) בקערה עד שמקבלים מרקם קרמי. מעבירים הכל לתבנית אפיה ומכניסים לתנור ל12-15 דקות ב170°. נותנים לעוגיה להתקרר. חותכים לחתיכות קטנות ועגולות שמתאימות לכלי הגשה. מכניסים את העוגיה לתחתית הכלי ושופכים עליו את האספרסו לאט שהכל יספג בעוגיה. מוסיפים מעל העוגיה את הקרם( קוטג טחון ביחד עם חלבון וניל מעורבבים). מכניסים למקרר לכמהשעות או ללילה. לאחר ההוצאה מהקירור ניתן להוסיף מעל זה קצת אבקת קקאו ואגוזי המלך וסירופ שוקולד של וולדן פארם.

ערכים למנה אחת: 30 גרם חלבון 4 גרם שומן 7.8 גרם פחממה(4 גרם סיבים תזונאתיים)

בתאבון!!!jj

Recent Posts