מתכון לפנקייק חלבון
מתכון ל2 מנות:
מערבבים בקערה: 2 סקופים של חלבון 4 חלבוני ביצה כף שמן זית רבע כף אבקת אפייה 50 מל חלב
מעבירים למחבת (עם עיגולים קטנים עדיף)-לא צריך להוסיף שמן
בקערה נפרדת(מקצפת- לא חובה) מקציפים 2 חלבוני ביצה, כמה גרם מלח, סקופ חלבון וכפית סטיביה נוזלית. מקציפים עד שיוצא קצפת, מכניסים למקפיא לחצי שעה.
שמים בצלחת את הפנקייקים המוכנים, בין לבין אני מוסיף חצי כף חמאת בוטנים טבעית+ מקצפת שהקצפנו. למעלה מפזרים קצת שקדים טבעים טחונים ובתאבון!!
נב- למי שיש סבלנות חכו עוד חצי שעה עד שהכל יספג בפנקייק בכלל תענוג.