עוגת חלבון גבינה

מתכון לעוגת חלבון בננה:

רכיבים-

- 800 גר גבינת טוורוג

- 1 גביע יוגורט טבעי

- 5 סקופים של אבקת חלבון

- 150 גרם שיבולת שועל דקה

- 1 ביצה שלמה, 2 חלבוני ביצה

- 2 כפות סטיוויה

- 25 גרם ג'לטין

- בננה שלמה

אופן הכנה-

תחתית העוגה-

מערבבים שיבולת שועל עם ביצים וכף סטיוויה במעבד מזון. מעבירים הכל לתבנית c60, כמובן לשמן קצת את המגש ולפזר באופן אחיד את התחתית ולהדק לתבנית. להכניס לתנור ל10-15 דק ב180° בשביל להקשות את התחתית.

החלק העליון-

לערבב יוגורט עם אבקת חלבון, סטיוויה וגבינת טוורוג, לערבב ג'לטין בכוס מים ולשים במיקרו או להרתיח על האש, לחכות שמתקרר ולשים 3/4 בתוך התערובת של הגבינה. להעביר את התערובת הגבינה מעל התחתית ולהכניס ל20- 25 דקות למקפיא. לחתוך בננה, להוציא את העוגה מהמקפיא, לסדר את הבננה מעל ולשים את שאר הג'לטין מעל הבננות. להכניס את העוגה למקרר ל2-3 שעות והיא מוכנה.

ערכים-

לפרוסה אחת(מתוך 12)- 180 קלוריות

חלבון-27 גרם פחממה- 10 גרם שומן- 3.5 שומן

בתאבון

Recent Posts